Nyt ottaa päähän, mutta eipä tälle mitään voi. Tuossa muutamaa päivää sitten kun olin kirjottamassa ficciä, kone tilttasi ja tyhmänä sit sammutin sen, kuten yleensä (ikävä kyllä) tehdään. Mutta eipä enää auennukaan kone kunnolla, ja koko päivän (ja yön) kestäneen yrityksen jälkeen kone antoi vaihtoehtona vaan totaalisen palauttamisen tehdaskuntoon. Sinne  katosi kuvat, musiikit, sims-tallennukset ja kaikki ladatut. (Muistakaa ihmiset tehdä varmuuskopioita, minä en tehnyt, yhyy!)

Oon kamalan pahoillani että näin kävi, koska itteenikin ottaa päähän jos näkee legacyjä jotka syystä tai toisesta loppuu lyhyeen. Toki tuskin ketään ketuttaa niin paljon ku miua, vuoden vanha kone ja argh :'( Annan tän blogin olla täällä jonkun aikaa ennen ku poistan, turha näin lyhyttä lc:tä on säilyttää. Varmasti alotan uuden LC:n tai muun haasteen julkaisun netissä, kunhan saan ladattuja takas ja muutenkin asiat reilaan.

Vain yks plussa tässä on, kone (läppäri) toimii ku unelma ku kaikki kakka poistu... Mutta pitäkää tyypit huolta koneistanne! :D

Linkit tähään legacyyn voi poistaa, ja tulen vielä blogeihinne kertomaan asiasta.

Anteeksi ja kiitos.